Laatste nieuws:

Vandaag met Brendan de Clercq een fotoshoot van model Georgina Rossen.

Brendan is Nederlands bekendste fotograaf die vele beroemdheden heeft gefotografeerd (zie ook zijn website http://www.brendandeclercq.com/)

Georgina een zeer talentvol model. hoewel ze pas 6 maanden ervaring heeft is zij op de set heel professioneel. Klik hier om onze foto reportage te zien.


Dieren fotografie: QPS photography heeft laatst van een klant een smartfoonfoto van haar hondje toegezonden gekregen, met het verzoek er een kunstschilderij van te creëren, liefst in de afmetingen 1,5 x 1 meter.

Na wat gepuzzel en eerst enkel concepten uit gezet te hebben qau kleurstelling en oogopslag, zijn we er uiteindelijk in geslaagd hier een mooie creatie van te maken.

 

Rechts ingezonden foto, onder de creatie welk inmiddels aan de muur bij de klant hangt.

 

 


Naamswijziging: 16-10-2019: Jeroentjes.photographics wordt QPS Photography.

i.v.m. internationale belangstelling zijn wij tot de conclusie gekomen dat de naam Jeroentje nogal lastig uit te spreken is.

Het heeft niet lang geduurd om over een ander naam te dubben en heten we voorts QPS photography wat staat voor Qualiteit photo studio


Inventfotografie: Op zaterdag 12-10-2019 zijn we naar Rotterdam afgerezen om de exclusieve vrienden preview en talk van Thierry Mugler bij te wonen die door de Kunsthal Rotterdam wordt tentoongesteld. We werden om 11.30 verwacht en ontvangen bij de ingang met een hapje en versnapering. Vervolgens werden we getrakteerd op een lezing over de werken van Helmut Newton door Matthias Harder, hoofdcurator van de Helmut Newton Foundation. ( Newton een van de grootste fotografen uit de 20ste eeuw)

Na de lezing van ± 1 uur konden we als eerste deze exclusieve tentoonstelling gaan bewonderen en fotograferen. ( Helaas werd flitsen niet toegestaan i.v.m. beveiliging). 

Prachtige kostuums en fotografische werken werden tentoongesteld. klik hier om alle foto's te bekijken

Een tentoonstelling die je zelf moet zien. (kunsthal te Rotterdam van 13-okt.-2019 t/m 08-maart-2020)


Inventfotografie: In het weekend van 21 en 22 september, stonden wij op het evenement "Elfia" in de kasteeltuinen te Arcen.

Prachtige mensen uitgedost in schitterende kostuums, attributen en hun fascinerende verhalen die achter hun creatie's schuilt gaat, hebben we wederom vast weten te leggen op foto.( Laatste elfia van QPS Photography was in 2017) 

QPS Photography stond dit jaar op een vast plek bij de overgangsbruggetje -feest terrein en pergola's-.

Vandaar hebben we bijna 500 mensen gefotografeerd en meer dan 3000 foto's geschoten.

Een uitdaging die we de "3-minuten challenge" hebben genoemd.

In deze 3 minuten hebben we getracht met attributen zoals: Glazenbol, Paraplu's, lampjes en lichtbollen de mensen voor onze camera te krijgen, en een zo mooi mogelijke foto proberen weten te maken waarbij we de modellen hebben gepositioneerd en belicht.

Iedereen die voor de camera heeft gestaan hebben we in de glazenbol kunnen fotograferen en zullen deze foto's, nadat we een email hebben ontvangen van de gefotografeerde ( Nummer van de foto staat op de achterzijde van het visitekaartje) toesturen.

 

Daarnaast hebben we de mensen ook voor onze doek kunnen fotograferen wat ons de mogelijkheid biedt om de gemaakte foto's met ieder gewenste achtergrond in te vullen en/of na te bewerken in photoshop. ga naar onze"Alle portretten" pagina om alle foto's te bekijken. Ieder foto wordt hierdoor uniek en passend bij hun verhaal en creatie.

De grootste uitdaging was toch wel de harde zon en om de paarden van de Friesepaardeshow, die door Elfia ingehuurd waren, in de glasenbol passend te krijgen.

Verbijsterend hoe de paarden (Unicorn)de belangstellende drukt te baas bleven en  zicht prachtig lieten fotograferen met berijdsters op hun zadel.

boven: Fotosessie voor het doek   onder: De nabewerkte portret foto