Digi-painting is een schildertechniek in de digitale omgeving, waarmee wij foto's kunnen bewerken tot één schilderij- achtig uiterlijk.

Door deze techniek zijn wij in staat, op zeer goedkope en relatief snelle manier 'n kunstzinnige schilderij te creëren die niet van echt te onderscheiden is. 

Door onze eigen ontworpen penselen en texturen kunnen wij van iedere foto één uniek kunstwerk maken in ieder gewenste kleur, afmeting en design, zoals Sketch-, Aquarel- of olieverf paintings. (zie onderstaande voorbeelden).

Ook erg leuk om cadeau te doen aan uw familie of vrienden , of voor jubilarissen op uw bedrijf/verenigingen.

Wilt u een eigen portret van uw huisdier of van familie, vriend(in) of collega, een actie foto of uw mooiste vakantie foto digipainten.

Stuur dan uw mooiste foto  naar QPS Photography

De kosten om uw foto op een schilderij met standaard afmetingen van 40 x 60cm op canvas te af te drukken is €59,95. (excl. fotoshoot)

Mocht u andere afmetingen willen, of zijn er speciale wensen, kunt u dit via

e-mail aan ons doorgeven, wij zullen u hiervoor dan een passende offerte aanbieden. 

U kunt  uw digi-paint bestellen door  op de knop " in winkelwagen" te klikken ,  en ons uw foto die u wilt laten digi-painten toe te sturen naar QPS Photography (Vermeld ook even hoe u de afbeelding wilt noemen.)

Vink tijdens het plaatsen van u bestelling, dat u "vooraf wilt betalen" aan. Dit hoeft u pas te doen na ontvangt van offerte en voorbeeld concept.

 

Aquarel Portret 


Olieverf - portret


Aquarel portret


Olieverf - Actie portret


Potloot schets - Portret


Verf Portret


Olieverf - Portret


Aquarel - Portret trouwjurk